Davčno svetovanje

Davčno svetovanje je ključen del upravljanja financ vsakega podjetja ali posameznika, saj omogoča učinkovito načrtovanje in optimizacijo davčnih obveznosti. Naše strokovne storitve vam pomagajo razumeti in izpolnjevati davčne zahteve ter zmanjšati davčno breme, kar povečuje vašo finančno stabilnost in uspešnost. Naša ekipa izkušenih davčnih svetovalcev je vedno na voljo za pomoč pri davčnih vprašanjih, od priprave obračunov do zastopanja pred davčnimi organi. Z našimi storitvami se lahko osredotočite na rast in razvoj svojega poslovanja, medtem ko mi poskrbimo za vaše davčne obveznosti.

SMO NAJBOLJŠI

Poskrbimo za natančen obračun vseh davčnih obveznosti, pri čemer upoštevamo najnovejše zakonodajne spremembe. Naš cilj je optimizirati vaše davčne obveznosti, kar pomeni zmanjšanje davčnega bremena in povečanje finančne učinkovitosti.

Pripravljamo obračune za vse vrste prejemkov, vključno z rednimi plačami, pogodbami o delu in honorarji. S tem zagotovimo pravilno in pravočasno izpolnjevanje davčnih obveznosti za vse vrste dohodkov.

Pripravljamo obračune DDV in nudimo svetovanje glede pravilne uporabe davčnih stopenj in oprostitev. Pomagamo vam pri pripravi DDV poročil in zagotavljamo skladnost z zakonodajo, kar zmanjšuje tveganje za napake in kazni.

Poleg DDV obravnavamo tudi druge davke, kot so davek na dobiček, davek na nepremičnine, takse in trošarine. Naše storitve vključujejo svetovanje in obračun teh davkov, kar zagotavlja celovito davčno upravljanje.

Redno pregledamo vaše poslovne knjige in dokumentacijo, da ugotovimo morebitne pomanjkljivosti in neskladja z zakonodajo. Na podlagi pregledov nudimo konkretna priporočila za izboljšanje davčne skladnosti in preprečevanje davčnih tveganj.

Nudimo prilagojeno svetovanje glede davčnih vprašanj, prilagojeno specifičnim potrebam pravnih in fizičnih oseb. Naši strokovnjaki vam pomagajo razumeti davčne obveznosti in priložnosti za optimizacijo davkov.

Storitve svetovanja v zvezi z začetkom opravljanja dejavnosti in pomoč pri izbiri ustrezne statusno pravne oblike, pri odpiranju podjetja, zaprtju dejavnosti, pri preoblikovanju iz ene statusno pravne oblike v drugo, pri prodaji in nabavi nepremičnin, svetujemo v zvezi z uporabo službenih osebnih vozil, službenih mobitelov in koriščenjem drugih bonitet ter reševanje ostalih davčnih zagat, povezanih s poslovanjem: Svetujemo vam pri ključnih poslovnih odločitvah, kot so izbira pravne oblike podjetja, preoblikovanje podjetja, prodaja ali nakup nepremičnin, in uporaba službenih vozil in drugih bonitet. Naše storitve pomagajo pri reševanju kompleksnih davčnih vprašanj, povezanih z vašim poslovanjem.

Nudimo profesionalno zastopanje pred davčnimi organi v vseh davčnih postopkih. Naši strokovnjaki vam pomagajo pri pripravi potrebne dokumentacije, svetujejo pri davčnih preiskavah in zastopajo vaše interese, da dosežete najboljši možen izid.

od

poslujemo

strank

uspešnih
+

storitve

zadovoljstvo
%

zaupajte nam in
od nas pričakujte več

01.

Ponujamo največ za vaš denar

Naše storitve so stroškovno učinkovite in prilagojene vašim potrebam, kar zagotavlja visoko vrednost in optimalne rezultate za vaš vloženi denar.

02.

Dolga leta na tržišču

Smo uveljavljeno podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami na trgu, kar dokazuje našo zanesljivost in zaupanje strank skozi desetletja.

03.

Preverjena in najboljša storitev

Naše storitve so preizkušene in cenjene zaradi visoke kakovosti, strokovnosti in prilagodljivosti, kar zagotavlja zadovoljstvo vseh naših strank.

Kontaktni podatki

Računovodstvo Plečko Drago s.p. že od leta 1994 uspešno zagotavlja računovodske, knjigovodske in administrativne storitve. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena izpolniti vaše potrebe na teh področjih in vam zagotoviti natančno in zanesljivo storitev, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in stalnem strokovnem razvoju.

Kontaktirajte nas

Pošljite nam povpraševanje na vsa mobitna vprašanja, katera se vam porajajo v zvezi z našimi storitvami, preko kontaktnega obrazca spodaj.

* Odgovorimo najkasneje v roku 24 ur.

Ulica Pariške komune 7,
2000 Maribor

059 162 131

info@domisa.si